Vinylbehang

Vinylbehang is een behangsoort dat uit meerdere lagen is opgebouwd. Iedere laag is kunnen wij los van elkaar verwijderen, zodat er over de onderste laag nieuw behang kan worden aangebracht. De toplaag van dit type behang bestaat uit een vinyllaag, waardoor het behang een sterk karakter heeft en beter bestand is tegen vocht. Bovendien is vinylbehang eenvoudig schoon te maken en wordt het daardoor door ons veel gebruikt in vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers.

vinyl_behang_1

Vliesbehang

Vliesbehang is een populaire behangsoort dat eenvoudig is aan te brengen op alle muren in huis. Bij veel soorten vliesbehang is het aanbrengen van behanglijm op de muren niet noodzakelijk. Hierdoor kan het behang direct worden aangebracht op de muur. Bovendien is ook het verwijderen van vliesbehang erg gemakkelijk, waardoor het eenvoudig opnieuw kan worden aangebracht als u niet tevreden bent met het resultaat. De vlieslaag van het behang maakt het product stevig en voorkomt dat het behang gaat krimpen.

glasvezelbehang-met-latex-zilvergrijs

Papierbehang

Papierbehang bestaat uit twee verschillende lagen papier. Voor diverse soorten papierbehang is het nodig om het vooraf in te weken met behanglijm. Voor dit inweken gebruiken wij een speciale behangtafel, zodat ons behangpersoneel snel en efficiënt kan werken. Wij kunnen het papierbehang in allerlei soorten designs leveren en aanbrengen. Het grote voordeel van deze behangsoort is dat papierbehang relatief goedkoop is, waardoor ook mensen met een lager budget kunnen profiteren van een prachtig eindresultaat.

papierbehang_op_maat