Onze reviews!

Op deze pagina kunt u reviews vinden die Adri Schildersbedrijf heeft ontvangen.

ben kijzer

Adri heeft bij ons inmiddels verschillende wanden behangen. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk. Snelle en duidelijke communicatie vooraf over de prijs en planning. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en alles is weer keurig achtergelaten. Ook werd er goed meegedacht. 1 van de wanden bleek nog niet glad genoeg om te kunnen behangen. Na overleg kon dit direct worden verholpen. Fijn dat hier op gelet werd!


Stijn De jong

Adri Schildersbedrijf, Heel goed werk geleverd. Klus was het schilderen van kozijnen en deuren aan de binnenkant van de woning. Gewerkt en geleverd volgens afspraak. Heel erg vriendelijke mensen. Voor een goede prijs. Erg aan te raden!


Bart

Adri heeft de kozijnen en deuren van ons hoekhuis geschilderd. Drie man werkte netjes en gedisciplineerd en aan het einde van de dag bijna klaar. Regen gooide roet in het eten, en zorgde op een paar plekken voor net iets minder resultaat. Keurig hersteld volgende dag. Super tevreden!


Adriana

Netjes en goed werk. Kwaliteit is erg goed


anton jannes

Beste man komt zij afspraken naar, geen 9 tot 5 mentaliteit, leverde goed werk bij mij , en is ook niet te beroerd om wat extra tedoen, ik zou deze schilder ook aan bevelen bij famille van mij, kort om een topper


Jacob-Jan Smallenbroek

Nette/aardige schilders die goed werk leveren voor een scherpe prijs. Ik vraag ze ook voor een eventueel volgende klus.


martin Mcgraw

Top bedrijf!Ik raad jullie Adri aan. Zijn service was eerste klas, hij hielp ons met de planning van het schilderij, hij bereidde alle muren voor, snel geschilderd in hoge kwaliteit. Ze ruimden zichzelf op en verlieten ons huis netjes. Jullie zullen blij zijn met het werk dat hij doet!en Scherpe prijzen!!


Thirsa van Arragon

Adri schildersbedrijf is vandaag langs geweest en ik ben zeer tevreden met hun werk. Adri schildersbedrijf is zeker een aanrader, want ze hebben goed kwaliteit


Henriette

De hele buitenkant keurig geschilderd! Hardwerkende mannen! Goede prijs! Aanrader!


Tera Zomer

Adri is gisteren langs geweest om mijn vakantie huis in Scheveningen volledig te schilderen. Hij heeft dit prachtig gedaan! Erg gezellige mannen met vakmanschap! Voor deze scherpe prijzen hebben ze uitermate goed werk geleverd. Dankjewel Adri!


Nazlee Ghandhari

Zeker een aanrader. Ben erg tevreden met hun werk, top kwaliteit! En dat voor een scherpe prijs


Selina

Adri schildersbedrijf is onlansg bij mij langs geweest, en heeft snel en erg goed werk geleverd voor een scherpe prijs! Ik ben zeer tevreden met het resultaat!


iris dijkstra

als je een schilderbedrijf zoekt moet je echt bij deze gaan mijn muur is echt prachtig!


Wolter Van Erkelens

De schilders van Adri hebben ons huis buitenom geschilderd. Ze zijn vriendelijk, werken netjes en zijn scherp geprijsd. In de toekomst kom ik zeker weer bij ze terug.


Jiske Harwig

Muren zijn netjes en mooi geschilderd, ontzettend aardig personeel, alles is netjes achter gelaten en dat alles voor een goede prijs. Aanrader!


Lucas Rorije

Super goeie service, vriendelijk personeel en geweldige afwerking


Sanne

vandaag heeft Adrie de plafondschildering in mijn Vila gedaan, ziet er prachtig uit. Ik heb hem zelf laten spelen met kleuren en hij heeft voortreffelijke tinten gekozen die goed bij mijn interieur passen. De mannen waren snel, netjes en super vriendelijk. Alles bij afronding netjes opgeruimd. Ik raad dit schildersbedrijf aan iedereen aan. Groetjes Sanne


Lisa Klompenhouwer

Aardige mannen, ziet er strak uit, werken hard!!


Berend Pijlman

Stop maar met zoeken! Schildersbedrijf Adri moet je hebben! Hard werkende en nette mannen! Leveren keurig werk en alle afspraken worden goed nagekomen! Goede en duidelijke communicatie. Volgende keer weet ik ze weer te vinden!Adri en personeel, nogmaals bedankt!


Ezra Arragon

Leuke bedrijf leuke mensen nettjes afgewerkt goede en scherpe prijs


Joske Stuifzand

Mijn kozijnen zijn heel erg netjes geschilderd, voor een scherpe prijs! Ik ben er heel erg blij mee! Dank je wel mannen


Niek Rosink

Afgelopen week de buitenkant van onze woning laten schilderen door Adri schilders. Scherpe prijs, goede & snelle service, en een erg mooi resultaat. Dit bedrijf kun je gerust inhuren.


Donya Rezagholikhani

Het beste schilderbedrijf van zwolle ik ben heel tevreden over hun werk en mijn huis is weer nieuw en mooi


Erikkeizer Keizer

Adrie heeft vandaag mijn plafond en kozijnen geschilderd en het ziet er prachtig uit! Voor herhaling vatbaar💪


Tessa Koenen

Heel vriendelijke, snelwerkende schilders. Mijn muren zijn goed geschilderd en m'n huis is netjes achtergelaten.


Lorena Hospers

Zeer tevreden over het werk wat zij hebben geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.


DG

Ik heb een winkelpand van mij laten schilderen door dit bedrijf. Ik ben zeer tevreden over deze mensen. Ze werken keurig volgens gemaakte afspraken. Geweldige eindresultaat voor een aantrekkelijke prijs. Harde werkers en vriendelijk. Aanrader!


PascalVlijtGuitar

Heb adi schilderbedrijf alle muren bij ons laten schilderen. Mannen werken snel en netjes, zeker een aanrader.


diny pongers

Heeft goed werk geleverd, werkt zorgvuldig en snel!


daniel koosha

Ontzettend snel en professioneel werk voor een zeer scherpe prijs. Ik raad het zeker aan.


Esmee Kok

Mijn huis is weer erg mooi opgeknapt. Gezellige heren ben erg blij.


Faeze Rahimi

Adri werk snel en met scherpe prijs, Bedank Adri.


Willy Wonka

Beste schildersbedrijf nederland👍🏻


Herlinde Roke


Lotte Koenen


Sem Jansen

Zeer professioneel bedrijf. Buitenwerk laten schilderen inclusief repareren van houtrot. Erg fraai resultaat. Grondige aanpak met behoud van kozijnen en deuren voor lange termijn! Werken netjes! Bedankt Adri


Erwin Toonen


Asghar Ramezani


Ahmad Gholamzadeh


Moti Kazemi


Ros Van der velden


amir Da6485


Saphira Shirinbab


Deborah van Arragon


Bob Hulzebos


Stuur ons een mail

Heeft u een vraag aan onze specialist? Stel uw vraag via het formulier hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Uw gegevens